tirsdag 27. juli 2010

Quiche oppskrift vegetar

Kjøp Quiche med spinat, sopp og feta og resten av ukeshandelen med. Vi velger vegetarisk i dag, men med så mange sterke og gode smaker at få vil savne noe. En ekte quiche Lorraine er med bacon eller eventuelt salt spekeskinke.


Idag så jeg oppskriften her igjen, og fersk spinat hadde jeg i kjøleskapet. Her finner du Kolonihagens vegetar oppskrifter. Pai eller quiche passer både til middag, lunsj eller som kveldsmat.


Synnøve lagde nemlig vegetarisk Quiche Lorraine - med.

På kjøpet fikk vi upåklagelig utsikt over Vågen i Bergen: Oppskriften på quichen fikk . Vegansk quiche – pai med sopp og spinat. OPPSKRIFT: Vegansk quiche med tofu, sopp og spinat . Spinatpai er utmerket tilbehør til grillmat og spekemat, og passer godt på et koldtbord. Spinatpai kan også serveres som en vegetarisk rett. Paiforcm diameter Arbeid sammen smør, kesam, hvetemel, vann og salt til en jevn deig. Deigen kan med fordel lages i en foodprocessor.


En kraftig pai gjør seg med litt grønt, her i form av brokkoli. Det er noe feminint med quiche synes jeg.

Om du ønsker å øke oppskriften, lag den samme paideigen - øk bare mengden eggefyll og soppblanding, det er ofte plass til mer i paiskallet, . På myTaste vil du finne oppskrifter for vegetar pai samt tusenvis av lignende. Pai eller Quiche er perfekt til å lage en herlig og smakfull rett av restematen. Dette er en veldig enkel og god paioppskrift som passer fint som en lett middag i sommervarmen.


Ingrediensene kan varieres etter hva man har . Kjempegod vegetarrett som passer som lunsj, middag eller kveldskos. En vegetarisk og enkel pizza med smak av sommer! Stor pai i langpanne metter omkring personer. I stedet for å servere den som egen rett kan den også være en av rettene på en større buffet. Quiche Lorraine (Fransk ost og skinke pai ) oppskrift, med 14kalorier, g fett, g karbo, g protein, og som koster Kr pr 1gram.


Oppskrift på herlig vegetar middagspai med stekte grønnsaker. Pesto og mozzarella setter deg i italiensk stemning. Pai passer fint å severe til både lunsj og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...