tirsdag 27. juli 2010

Tomasgården retreat

Tomasgården ønsker å være en oase der alle som vil,. Retreat med delvis taushet - AVLYST! Uke – Taus retreat med feiring av Kristi himmelfart.

Her har gjester og husfolk hatt fellesskap i stillheten - retreat ledet av Ulla Käll med temaet Og lyset skinner i mørket. Last ned årsprogram 20(PDF-fil). Tomasgården arrangerer retreater gjennom hele året - både heltause og med veksling mellom stillhet og noe .

Sandomstiftelsen eier og driver retreatstedene. Dette er gode steder å søke Kristi nærhet og fellesskap. Sandom ønsker å være en oase der alle som vil, kan få komme og hente ny kraft til hverdagslivet! Tomasgården er et kristent retreatsted som ligger på Kornsjø ved.


På Tomasgården har vi hatt Taizé-retreat ledet av Ulla Käll; med fokus på Lyset som skinner . Velkommen til Korsveiretreat på Tomasgården i Kristi Himmelfartshelgen. Det sier Paul Håkon Slaaen, en av de tre som leder retreat-virksomheten ved Tomasgården på Kornsjø i Østfold.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...