mandag 12. juli 2010

Varmefolie

Vi leverer og lagerfører alt av varmefolie og tilbehør. Flexwatt varmefolie er en fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ebeco kommer som et komplett gulvvarmekit med varmefolie som du kan legge selv. Optimalisert for energieffektiv oppvarming.


Varmefolien er soli driftsikker . Varmefolie Flexwatt med høy kvalitet er en fantastisk enkel løsning for gulvvarme. Varmefolie er en meget enkel løsning for varme under parkett og laminat. Det er ELFLEX varmefolie som er markedsleder og er solgt i over år her i Norge. Tilpasset nye miljøkrav og nye byggeforskrifter. En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv . En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv.


Ingen støpemasser, lav byggehøydeog en rask varme som er lett å . Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. ProSmart varmefolie ProSmart Plug and Play varmefolie er beregnet for å gi komfortvarme under parkett og laminat i tørre rom. ProSmart Plug and Play varmefolie er beregnet for å gi komfortvarme under parkett og laminat i tørre rom.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...