torsdag 29. juli 2010

Verdistigning bolig kalkulator

Kalkulatoren er utviklet av smartepenger. Har du kommentarer eller spørsmål, send en epost til Rune Pedersen. Det er viktig å ha en realistisk prisforventning til nåværende bolig - dersom den skal selges i forbindelse med et kjøp. Bruk god tid på visning og sjekk alltid ut . Her finner du alle boligkalkulatorene på ABC Penger.


Hvilken verdistigning kan du forvente. Boligprisene steg prosent fra 3.

Prisene på blokkleiligheter steg mest med prosent. Boligprisstatistikken viser hva boligene ble solgt for i en gitt periode. Den lages for å vise boligprisenes endring fra måned til måne eller år til . NB: Beklageligvis har vi teknisk trøbbel med denne kalkulatoren, så den virker ikke for øyeblikket.


Denne kalkulatoren kan du bruke dersom du vurderer å kjøpe bolig, og du lurer på hvor lang tid det vil ta før det blir mer. Hadde jo håpet på litt verdistigning. Oslobys nye tjeneste lar deg søke på en adresse og få informasjon om eiere og hvor mye boligen er blitt solgt for tidligere - og et anslag på hva . Finner du en bolig med husleie som er enn mindre summen ovenfor per måned .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...