tirsdag 14. september 2010

Behandle marmor

Marmor kommer av det greske ordet marmoros, som betyr skinnende stein. Marmoren er vakker, og har derfor vært mye brukt til skulpturer, bygninger og . FLEKK: Resultatet av kaffesøl ble en tydelig flekk på ubehandlet marmor.

En svak flekk kan også anes til venstre, på behandlet marmor. Marmor er supertrendy, men også et sart materiale. Har du en benkeplate eller et bord av marmor som har blitt ripete, matt eller gult? Den avsluttende behandlingen, som gir marmoren en blank .

Marmor er hundre prosent naturlig materiale med unik farge og mønster. Alle benkeplatene er behandlet med impregneringsmiddel for å . Polert marmor eller andre svakt sugende overflater behandles flere ganger etter minutter (hvis overflaten har tørket). Det er viktig at et eventuelt overskudd . Hvordan vedlikeholde benkeplate av granitt eller marmor.


Har hørt at marmor er ømtålelig for kjemikaler og stor slitasje. Det finnes mye forskjellig behandling til marmor, alt etter hva slags resultat du . Marmor er et porøst materiale med en åpen overflate som trenger beskyttelse. Behandle stoff med BoConcept tekstilbeskyttelse før .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...