onsdag 15. september 2010

Bosch oppvaskmaskin feil

Her kan du raskt og enkelt laste ned informasjon til Bosch-produktet. Den interaktive netthjelpen vår gir hurtig support i tilfelle feil. De ansatte på vår kundeservice kan alltid svare dine spørsmål.


Enten du har spørsmål om hvordan husholdningsapparatet ditt fungerer, om tekniske feil, eller du . Plutselig bestemte vår oppvasksmaskin fra Bosch seg for å ikke starte. Det vil si: Den lager en slags durelyd i ca et minutt hvor det høres ut . Oppvaskmaskinen tar ikke inn vann: Sjekk at det ikke fins bøy på slangen.

Om slangen er utstyr med automatisk stopplås, sjekk også at denne ikke er utløst. Bosch oppvaskmaskiner leveres med en selv-diagnose system som lar deg teste . Vår år gamle Bosch oppvaskmaskin har begynt å fuske. Den vasker ikke rent lenger, samt at programmet henger.


Bosch SGU45M72SK Oppvaskmaskin tar ikke inn vann. Bosch oppvaskmaskiner har et rykte for drift og år med pålitelig service. Men de er ikke immune mot den sporadiske tilstoppet pumpe eller defekt slange , de . Hello jeg har en Bosch oppvasksmaskin som viser kode E 24! Skal innom en av butikkene deres imorra, .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...