mandag 13. september 2010

Heve tak på garasje

Vi går med planer om å heve taket på garasjen for å få mer lagringsplass. Garasjen er i dag bygget i leca med W-takstoler. Hei, Tittelen sier nesten alt ;) Vi har pr. Denne har W- takstoler med ganske nytt decra. Vi skal til med en oppussing av hus og garasje nå i sommer og jeg vurderer da å heve taket litt i garasjen.


Vi har en garasje 1x m = 70m2. Vi ønsker å heve tak og bygge på en etasje til. Det jeg lurer på er å skifte ut W-takstolene med A-takstoler og heve. UNDER TAK: Ved å heve taket litt, fikk Sofia plass til en ekstra etasje på toppen av den gamle garasjen.


Jeg tenker å heve taket på et hus fra 1965. Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal kjøpe en dobbelgarasje? Det betyr at du kan bygge mye uten å søke - for eksempel kan du bygge inntil kvadratmeter bod eller garasje helt uten søknad - og inntil 1 . Naboene sjeneres ikke, og synes garasjen er helt grei. Feilen startet med at det ble gitt tillatelse til å heve hovedhuset cm for å .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...