fredag 10. september 2010

Plater som tåler fukt

De skal ikke brukes i våte soner, som for eksempel bad. Fuktskader i vegger og tak kan få følger som er både ubehagelige og dyre. Huntonit tak- og veggplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, under forutsetning at det er .

Er ikke det de brune, harde og glatte platene heter? Veldig rimelige og tåler utrolig mye fukt uten noe problemer. Vanlige MDF-plater kan oppta fukt, og egner seg derfor kun til innendørs bruk. Vanlig MDF tåler ikke høy luftfuktighet og brukes kun innendørs. Jeg skal bygge en forholdsvis stor oppbevaringskasse 180x75xcm til puter tepper etc.


Har tenkt å bruke plater til kassen, . HYDROPANEL ER EN STERK FIBERSEMENT PLATE SOM TÅLER HØY BELASTNING,. Hydropanel er dessuten resistent mot fukt, sopp og andre bakterier. MDF : Dette er helt klart plater som tåler mye pluss at de tåler moderat med vann,de blir.


Ferdigbehandlede fuktbestandige veggplater. Elitex har en fuktbestandig kjerne som består av kun furu-virke og fuktforsterket lim. Elitex har styrkeegenskaper som gjør at platene tåler en støyt.


Laminor Steigen produserer plater som tåler det meste.

Vedlikeholdsfrie plater, utrolig lett å rengjøre og enkle og montere.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...