onsdag 29. september 2010

Utegrill leca

Det må legges fugearmering i hvert 2. For alle horisontale flater er det viktig at du tenker vann! Et frittstående utekjøkken, en utepeis eller grill kan.

Maxit Leca har utviklet en praktisk løsning for peis og utekjøkken som de har gitt navnet Balblom. Med en kombinert utegrill og utepeis forlenger du sommeren og øker. Med Leca-blokker kan selvbyggeren lage denne lekkerbiskenen.


Med Leca murblock är det enkelt att själv bygga en praktisk grill eller mysig utespis.

Leca murblock har låg vikt och välanpas- sade mått som gör att arbetet går . Kubbemur fra Multiblokk ble en langt bedre grill. Hulrommet i midten fylte de med restene av den ubrukelige leca-peisen. Morten Hofstad viser deg hvor enkelt du kan bygge ditt eget utekjøkken.


Motsatt kan en utepeis lett bli en grill hvis man legger en rist inni. De nederste skiftene består av cm Leca blokk som. Modulbasert utegrill i leca selges rimelig. Forholdsvis tung, så henger bør medbringes.


På den sto; plass for tilberedning, en stor grill, tak over hodet, en kullgrill og.

På den murte familien med Leca-blokker av den smale typen, og . Av Trond Opstad Den norske sommeren er i korteste laget for de fleste. Derfor gjelder det å utnytte både . Peisen er bygget opp av Leca i front og med sementstein i sidene på. Ernst Kirchsteiger har formgivit Gårdsgrillen. Du bygger den själv av material från Weber.


Har ni byggt en egen grill nån gång ? Finns många ritningar och byggbeskrivningar på hur man gör det i leca. Muring av grill i Leca og stavskifer. Her fikk vi i oppdrag å mure en utegrill. Eieren fikk full utnyttelse av uteplassen.


Buene finjusteres med puss og to like buer målt til på en kryssfinérplate. Enkleste løsning er selvfølgelig å bruke Leca pipeelement i dimensjon 20x48x48. Her kombinere peis og grill, og vi har også lagt inn vann.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...