onsdag 27. oktober 2010

Bruksklasse fiberduk

Tabell G9– Bruksklasser for geotekstiler for separasjon. Tabell G10– Valg av bruksklasse for separasjon i veg. Termisk fiberduk har noen fordeler fremfor nålefiltede, da de ikke trekker vann og.


Valget av bruksklasse er avhengig av bruksområdet dvs. Løsninger med bruk av geosynteter: fiberduk, geonett, geomembran, og EPS. Fiberduk fungerer som effektive barrierer mellom. Valg av fiberduk anbefales foretatt i henhold til nedenstående tabell. Filterlag: Sand og grus, bark, fiberduk.


Grovere eller ujevne underlag kan kompenseres med tyngre fiberduk. ISOLERING AV GULV MED CELLEMATERIALER. Fiberduk bruksklasse omslutter fundament- og omfyllingsmasser.


Benyttes etter avtale med byggeleder. Fiberduk F-PP er en fiberduk av polypropylen tilsatt UV stabilisator. Fiberduker som brukes til separasjon og filtrering i vei og anleggskonstruksjoner. MINSTE HORISONTALE AVSTAND Fundament (Kfr. pktli) '. Ved bruk av tiberduk som tilterl skal denne legges av bruksklasse III.


Gjennfylling, brukbare stedlige masser.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...