fredag 29. oktober 2010

Erfaringer med eps fuktfjerning

Hei, her er vår erfaring med EPS: Vi overtok et hus fra 19i november 2008. Kjelleren hadde et stort fuktproblem og vi sjekket grundig mulighetene vi hadde for . De som har skjønt hvor smart dette er, er himmelfalne, sier Geir Thronæs i EPS Fuktfjerning. Han har nettopp skrapet av et fem centimeter tykt . ER det noen her som har erfaring med dette?


Du har blitt forevist EPS, fuktfjerning ved elekroosmose. Bein bygger kjellerkino - skap kabling - Side 5innlegg1. Har dette rommet kinorom potensiale? BufretEPS fuktfjerning tørker fuktig mur.


EPS-fuktsikring er løsningen for å gjøre din fuktige kjeller permanent tørr. Vår metode er en unik videreutvikling av elektroosmose og er utviklet spesielt for norsk . Det er løsningen i mange bygårder i bl. Oslo (har ikke erfaring fra andre steder).


Det lille Porsgrunn-firmaet er basert på selskapets eget patenterte EPT- og EPS-system. Det omfatter tre patenter for henholdsvis murtørking, . EPS (Elektro Puls System) fuktfjernningsystem er basert på et system av. EPS installeres ved at elektrodeplugger borres inn i veggen, og det monteres en.


JAMAX er et velutviklet stillassystem basert på over års erfaring. Jeg har hørt om noe sånne EPS-systemer, men er ganske skeptisk.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...