fredag 22. oktober 2010

Pendellampe trapp

Sjekk utvalget av stilfulle og originale takpendler, lamper og konglelamper. Trapperommet er 5-9m høyt, og trapp går slik at det er partier hvor det. Her er det viktig å ta hensyn til hvilken type trapp det er og hvilke.

Om du vil bruke en tak-lampe, så husk at den kan være vanskelig å nå! Hvordan henge opp en lampe (eller bilder på veggen osv) over en trapp innendørs? Klør meg litt i hodet over problemet.


Lampen skal henge over midtplatået i trappa.

Har du opplevd å blende middagsgjestene, eller ikke ha godt nok lys til å se hva du tilbereder på kjøkkenet? Vi har en høy fin trappeoppgang inne, og skal ha en fin lampe som kan henge som et slags midtpunkt ned fra taket. Fikk kjapt svar og beskjed om at ny lampe. Takker for topp service og rask respons på min tlf. Om du har en lampe som lyser overalt, trekkes øynene mot det lyseste.


Mange ønsker å gjøre noe med den gamle trappen hjemme, men de . Mange nøyer seg med en pendel fra taket eller kanskje en lampett eller to i trapperommet. Men vil du vise frem trappa som det møbelet den er, . Nå har jeg lett etter lampe til trappehullet i ukes vis.

Jammen ikke lett å finne noe når kravene er at den skal være stor . Hjem HDL LIGHTING LED designlamper Lamper. Elegant lampe i alumininum for bruk i trappetrinn, trappevange og repo. Lyser opp sirkelen på forsiden av lampen. Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter.


Her er det viktig å ta hensyn til hvilken type trapp det er og hvilke farger og materialer som er der. En lampe montert i taket er sjelden en god løsning. Bildet over: Queen pendel festet i magnetskinne.


Pendlene kan festes i vårt praktiske magnet skinne system eller i egne punkter med en deco trafo som feste. Leter du etter en lekker hengelampe eller pendellampe til barnerommet? Hos Lampegiganten har vi et enormt utvalg lamper i enhver stilart og til ethvert bruk.


Hvis det er en sånn trappegang som går over etasjer så har du mye luft som kan utnyttes: Lysekrone eller annen type hengende lampe?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...