torsdag 28. oktober 2010

Sparkel gipsplater

Vi har tidligere beskrevet hvordan du monterer gipsplater som en proff. Det skumle med sparkling er at du ikke . Sparkle gipsplater - steg for steg.

Her finner du en liste over alle våre verktøy som brukes i filmen: . Jeg synes det er vanskelig å sparkle gipsplater, og det blir aldri helt bra. Trinn 3: Først må du sparkle skjøten mellom gipsplatene. Puss bort overfladig sparkel når massen har tørket.

Har pusset opp hele gangen og hevet taket mm. Når man skal sparkle skjøtene skal . Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du sparkler en gipsplate i taket inne. Håndverkerens utførelse; påføring av riktig mengde Jotun sparkel. Gipsplater med rettkant montert mot gipsplater med forsenket kant. Trinn 4: Legg et nytt lag når sparkelen er tørket.


Legg et nytt lag når sparkelen er tørket, og stryk lett av. Stryk av på begge sider, så på midten. Ta litt sparkelmasse på en mellomstor sparkel, og hold den i én hån.

Skal du sparkle mellom skjøter av for eksempel gipsplater, finnes det .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...