tirsdag 26. oktober 2010

Utekjøkken med grill

Vi har et bredt utvalg av gassgriller, kullgrill og utekjøkken og med markedsledende garantier er vi leverandøreren høykvalitets produkter. Nå er det endelig tid for å ta frem grillen!

Vi gir deg noen håndfaste tips på hvordan du får grillen din i toppform til sommeren, enten du sverger. Et utekjøkken er greit å ha som supplement til grillen – nå kan du lage hele måltidet utendørs. Her kan du se hvordan familien Dybro bygde sitt . Når du først driver og griller og styrer ute i hagen, hvorfor ikke flytte hele matlagingen ut?

Mangler du også ekstra plass rundt grillen? Her er oppskriften på et arbeidsbord som er ideelt som utekjøkken. Nå er tiden for å planlegge sommerens utekjøkken. Den største modellen, New York, med grill, skap, vask og kjøleskap koster rundt 90.


Utekjøkken kan du mure eller snekre selv, eller kjøpe en ferdig løsning. Kjøkkenet har kokeplate og grill som er tilkoblet gass, og en fin peis i . Uteplassen er ikke ferdig uten et utekjøkken og en utepeis. Her er mur det naturlige byggematerialet. Et frittstående utekjøkken, en utepeis eller grill kan i .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...