torsdag 25. november 2010

Bravida moss

BufretI forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi ny prosjektleder. Avdelingen har medarbeidere og en omsetning på ca. I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi en prosjektleder trainee. Vi søker deg som er i ferd me eller nylig har avsluttet din ingeniør eller teknisk . Kontaktinformasjon for Bravida Norge avd Moss Moss, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Kontaktinformasjon for Bravida Norge AS avd Moss Elektro Service Moss, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. VI KAN ELEKTRO, RØR OG INSTALLASJON!

Bravida er et av Skandinavias ledende installasjons- og serviceselskap innen elektro, rør og ventilasjon. Bravida leverer elektriker tjenester i Moss og omegn. Vi har stor erfaring og kompetanse innen det å levere både små og store oppdrag.


Bravida Norge AS avd Moss elektro service fra , Østfold. Har du lyst på utfordringer i Skandinavias ledende installasjonsselskap? Er du fremoverlent og ønsker en bratt .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...