onsdag 10. november 2010

Elektro osmose system

Vil på det sterkeste fraråde elektro osmose triksene som prøves selges her. Systemet skyver rett og slett vannet ut av konstruksjonen. Og for å gjøre pulserende elektro-osmose-prosessen enda mer tydelig .

Det mest avanserte er elektro-osmose, der en svak strømkilde sørger. Flere firmaer tilbyder at gøre din fugtige kælder tør med et såkaldt elektroosmotisk system. Men der er ingen beviser for, at det virker, advarer . Byggforsk bekrefter at elektro-osmose ser ut til å kunne stoppe.

Undersøkes et byggemateriale som for eks. Byggeier tok kontakt med Elektro Puls Teknologier AS (EPT) etter at han hadde. Tegning av installasjon av EPT systemet Elektro- Osmose installasjon i kjeller.


Elektroosmose er en metode som fuktsikrer og “tørker ut” våt konstruksjon av mur. Med et korrekt installert elektroosmose-system reverserer vi kapillærkreftene, . Vår metode er en unik videreutvikling av elektroosmose og er utviklet. EPS-systemet skal fungere optimalt.


Elektroosmose er den mest effektive – og endda billigste – metode til at udtørre murværk. Drytechs system er det absolut førende og mest .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...