tirsdag 9. november 2010

Kjellerstue gulv

Det å legge gulv i kjeller kan føre til et par ekstra problemstillinger i forhold til det å legge gulv i andre deler av boligen. Har kvm (x 70) stort kjeller-rom som jeg skal innrede til kjellerstue. Hvordan bygger jeg opp gulv og vegger med tanke på isolasjon, . Vi viser deg gjennom gulv-jungelen og hvilke alternativer som passer best i hvilke.


Hei, Vi skal pusse opp en gammel kjellerstue. Huset er fra 19og etter fuktinntrenging i andre deler av kjelleren, vet jeg med sikkerhet at det ikke er fuktsperre i . Da har kulden satt inn for fullt, og det er mange dårlige isolerte hus som resulterer i kalde og lite komfortable gulv.

Dette kan du gjøre noe med - raskt, enkelt og . Har en kjellerstue som er beinkald og det er betong under. Jeg har en kjellerstue hvor det er lagt vegg til vegg teppe rett på betongen. Nå vil jeg legge noe ordentlig stavs bredparkett, men vil spare . Skal du ha et komfortabelt gulv i en kjellerstue har du andre alternativer, og skal du ha varme i et oppholdsrom i annen etasje har du andre .

Det ønskes et tilbud på feilsøking og oppretting av feil på varmekabler i flislagt gulv i kjellerstue. Lag rom i kjelleren har hovedfokus på fuktsikre løsninger for vegger og gulv. Tre- eller teppebelagt gulv, og tapet eller malte plater på vegg. Vi vurderer korkgulv i kjellerstua vår, og lurte på om det er noen som har erfaring med dette i kjelleren.


I såfall vil jeg gjerne høre litt om deres . Det gamle vaskerommet etter riving, utgraving og støping av nytt gulv. Idag er det tregulv med mm isolasjon under mot steingrunn. Vi skal pusse opp kjelleren slik at vi får kjellerstue der nede. Denne anvisningen behandler ombygging av kjeller til boligrom i egen bolig, det vil si.


Videre viser den fuktsikker oppbygning av gulv, vegger og overganger. Ellers står den oppe i stua med ca. I kjellerstua er det mellom og grader, og gulvet er kjølig. Alle liker ekstra plass og kjellerstue. Kjeller og kjellerstue er stedene der de fleste trenger en luftavfukter.


Det er det samme som skjer på vegger og gulv i kjelleren din om sommeren.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...