mandag 8. november 2010

Led lamper indendørs

Din online lampeshop med alt indenfor lamper og belysning. Søg, find og køb lamper hos Lampeiganten. Bredt udvalg og gode tilbud i vores lampeverden.

Stort udvalg af lamper og indendørs belysning hos BAUHAUS - God kvalitet og lave priser. I udvalget finder du også rigtig mange lamper med LED-teknologi. Vi har nettets førende priser på alle typer af LED lamper - til såvel indendørs som udendørs brug!


Belysning inden døre handler om mere end valg af lamper.

Der er store energibesparelser at hente ved at anvende LED pærer, men nogle . Indendørs belysning – skab lyspunkter i dit hjem. LED teknologien, hvor der hele tiden sker ændringer og forbedringer af de LED pærer, vi kender. Flotte og strømbesparende LED lamper i forskellige modeller og til forskellige formål.


Her ser du LED indendørslamper i form af væglamper og loftlamper. Lamperne fås både med og uden sensor. Disse LED lamper er perfekte til belysning i både . I jem fix finder du alt inden for indendørs belysning, fx væglamper, bordlamper og pendler.


Nordlux Triton LED SMD indbygningsspot stål.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...