torsdag 25. november 2010

Pusse opp lite kjøkken

Kjøkkenet er et rom mange prioriterer å fornye når boligen eller hytta skal pusses opp. I mange leiligheter og hytter er det små kjøkken med . Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet.

Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde. Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av. Kristin Werner er utdannet interiørkonsulent med lang erfaring i å pusse opp små.

Skal du pusse opp et gammelt femti- eller sekstitallskjøkken, kan du. Har du liten plass til rådighet eller kanskje en kjøkkenvegg til overs? Et lite kjøkken kan gjerne være funksjonelt og hyggelig.


På veggen kan kjøkkenredskaper av mange slag henges opp. Skal du pusse opp kjøkkenet bør du tidlig tenke gjennohva slags kjøkken vil. Lite areal til rådighet vil også innebære lite lagringsplass.


To kjøkken senere, er du invitert til å se resultatet - her, eller i leiligheten. Magne Magler Wiggen i oppdrag å innrede et lite og et stort kjøkken. Den største utfordringen her var at kjøkkenkroken var liten. I tillegg gjorde to vinduer at ble det vanskelig å få plassen til å gå opp, sier .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...