tirsdag 9. november 2010

Spid profil

SPID er en felles påloggings- og betalingsløsning for Schibsted-selskaper. Abonnenter må opprette en SPID-profil for å få registrert seg og få tilgang til digitale . Din SPiD-profil gir deg oversikt over alle abonnement, produkttilganger og betalinger via SPi i tillegg til at du kan endre betalingskort, epostadresse, .

Da du opprettet en profil på en av VGs tjenester, måtte du lage deg en SPiD-konto for å komme i gang. Aldersgrense for å opprette SPiD-profil er år. Klikk på 'Logg inn' på vanlig måte på FINN.


Du aksepterer brukervilkår og verifiserer e-posten din.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. SPiD er en felles påloggings- og betalingsløsning for Schibsted-selskaper. Abonnenter må opprette en SPiD-profil for å få registrert seg og få tilgang til digitale . Din felles pålogging og betalingsløsning. Om du ønsker å logge deg på en av våre populære tjenester eller kun ønsker å få oversikt over dine abonnement og . Och varför låter ni IT-tekniker maila era kunder .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...