tirsdag 30. november 2010

Stekepanne test

Interteks laboratorium i Tyskland på vegne av Testfakta. Stekepannene selges av syv ulike produsenter, seks av . En stekepanne er i daglig bruk i de fleste norske hjem.

Men er det noen vits i å kjøpe en dyr panne for kvalitetens skyl eller kan du like godt . Vi har testet ulike stekepanner med slipp-belegg. Stekepanna er et av kjøkkenets mest brukte verktøyer. Det viktigste er at panna holder seg bra, at maten ikke brenner seg fast, og at den .

Jeg er på jakt etter ny stekepanne. I en annen test kom en panne fra OBH Nordica best ut, men den stekepanna var så stygg at den orker jeg . Best i test stekepanne fra Ikeainnlegg27. Vi har testet Hellstrøms centimeter stekepanne av jern, og opplevde at dette var noe helt annet enn den slitte teflonpannen vår – som . I tillegg til stekepanne, gryter og sautépanne har Le Creuset nå lansert.


Hvilken stekepanne er egentlig best? Vi har testet et bredt utvalg av stekepanner. Resultatene i testen er overraskende. Vår test viser at det slett ikke er de dyreste stekepannene .

OBH Nordica Supreme Steel Stekepanne - Best i test cm.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...