onsdag 3. november 2010

Varmepresse til t shirt trykk

Nye manuelle varmepresser for tekstiltrykk. Med digital styring Dette er muligheten for deg som vil starte T shirt trykkeri. Kopp varmepresser til overføring av sublimasjonstrykk Tilbud.

Vi leverer varmepresser som er godt egnet for transfertrykk, sublimering og folie. T-skjorter med trykk er et av de enkleste grepene du kan gjøre for å bli. T-skjorter med eget trykk er et av de enkleste grepene du kan gjøre for å gi.


Transfertrykk er dekor som er trykket digitalt, og deretter varmepresset på plagget.

Varmepresse in Combo til kun 6. Som en multifunksjonelle varme trykk, er det hyggeligere og praktisk for. Diameter 30X38cm for Flat og T shirt. Vil du trykke på tekstiler må du også gå til innkjøp av en varmepresse ( koster ca 00-). Og du bør også ha noen hvite og svarte t-skjorter du . Hvor får man kjøpt billige t-skjorter av kurrant kvalitet?


Så stryker du på med strykejern, på same måte som med russetrykk og liknande. Han bruker transferark (mao. sånne du bruker strykejern på) og en varmepresse. TorgetBufretLignendeVi har nå Varmepresse fra Finn.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...