torsdag 30. desember 2010

Drammen treningssenter

Hos SATS Drammen tilbyr vi deg det siste innenfor styrke-, kondisjons- og gruppetrening. Våre dyktige ansatte hjelper deg i gang med effektiv trening. Vi har trening for alle - uansett alder og form.

Bestill ditt MOOV-medlemskap online. BufretLignendeVelkommen til EVO Drammen! Treningssenteret ligger midt i sentrum, et kvartal unna Bragernes Torg.


Sports Club Akropolis er et treningssenter for medlemmer i Drammen.

Velkommen til Drammensbadet, med basseng, inne og ute. Treningssenter med instruktører og velværeavdeling hvor du kan slappe av og hente nye . Velkommen inn til oss på Fitness24Seven på Bragernes Torg 2A i Drammen, her kan du trene når du vil på døgnet da våre sentre alltid er åpne! Vi i Olympus Trening er her for deg og for at du skal få den hjelpen du trenger når du trenger det. Det er vanskelig å forklare god atmosfære, dedikerte . Activ helse er mer enn et treningssenter! Vi følger deg som medlem tett, og alle våre kunder får et individuelt treningsopplegg spesialtilpasset av en . Treningssenter for livsstilsendring og vektreduksjon.


I januar 20ble det endringer i vårt treningssenter.

Bjørn Nilsen , Olympus Performance , tok over driften av senteret. Dette har ført til et bredere tilbud for .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...