mandag 17. januar 2011

Ballingslöv kommod

Badrumsmöbler och kommoder av god skånsk kvalitet. I Ballingslöv bygger vi badrumsmöbler på traditionellt vis i vår egen fabrik. BufretLignendeOversett denne sidenBadrummet kommer att få ett lyft med Ballingslövs nya badrumsskåp.

Titta in för att inspireras av alla våra badrumsskåp. Ballingslöv har ett brett utbud av badrumsmöbler, badrumsinredning och badrumsförvaring med genomtänkta funktioner. Montering av ditt nya badrum från Ballingslöv. Här hittar du både instruktionsfilmer och monteringsanvisningar.


Serien Compact erbjuds även med en låda. Med denna får du enklare en överblick vad . Letar du efter ett snyggt tvättställ till badrummet? Ballingslöv erbjuder tvättställ i flera olika former, färger och material.


Badrumsluckan Compact är en stilren och snygg badrumslucka som finns i flera utföranden. Med serien Happie får du massor av förvaring och när var sak har sin plats är det lätt att hålla ordning i badrummet. Ballingslöv Soft 1kommod KC100SInnovativ design och funktionalitet kännetecknar moderna badrumsmö.


Ballingslöv Soft 1kommod KC100S.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...