fredag 14. januar 2011

Lampe trappeoppgang

Design Belysning er en av de ledende nettbutikkene i Norge på belysning og lamper. Vi har et bredt og godt utvalg av lamper i høy kvalitet. Skal velge en lampe ,enten tak eller vegglamper til en trappeoppgang.

Passer denne lampen i trapperommet? Pendellampe - Stort utvalg av takpendler - Lightup. Sjekk utvalget av stilfulle og originale takpendler, lamper og konglelamper.


Noen som har noen tøffe lamper å komme med?

I huset blir det trappeoppgang med et stort vindu som kommer midt på fremsiden av huset. Lysekrone til trappeganginnlegg24. Ferdig montert ser lampen riktig så fin ut. Lampe med hengende kupler montert i taket over en trappeoppgang. Takpendler er også et godt taklampe-alternativ når du trenger lys i trappeoppgangen eller over sengen på soverommet.


Du kan også være mer kreativ og henge . Hvem vil falle i en trapp på grunn av en mørk, bortprioritert trappeoppgang? Satser du på bare én lampe over spisestuebordet, og ellers lite .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...