onsdag 26. januar 2011

Ikea ovn virker ikke

Hvis uret ikke er stillet, virker ovnen ikke. Gør apparatet rent, inden du tager det i brug. Tør tilbehør og ovnrum af med en blød klud opvredet i .

Komfyren vår fra IKEA Whirlpool som vi overtok da vi kjøpte huset er snart to år gammel. Kan du ikke bare ringe Ikea og si at det er noe feil med ovnen, og at du ikke vet hva? Det er liksom ingen knapper å trykke på annet enn de for temperatur og stekefunksjon, så jeg aner virkelig ikke hva som er galt.


Etter å ha lest i databladet kan det virke som det er kjølevifta.

Er kjølevifta, og den går på for å sikre at ikke døra til ovnen blir varm. Må jeg ha nytt varmeelement, ny stekeovn eller andre tips? Hvis det ikke er varme i ovnen i det hele tatt, og alt annet virker, er kanskje . Min år og måneder gamle stekeovn virker ikke på undervarmen lenger. Begynner å bli litt smålei av hvitevarene til ikea.


Hus, hage og oppussing: Har en slik integrert komfyr fra Ikea. Problemet er at undervarmen virker ikke. Død komfyr - Hus, hage og oppussing - Diskusjon.


Termostat funker ikke på (ikea) komfyr - Hus, hage.

Varmeproblem mellom kjøleskap og stekeovn - Hus. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende2. Induksjonen er super, ovnen virker, opplever den ikke treg.


Har integrert komfyr og platetopp fra IKEA, ikke spesielt fornøyd.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...