onsdag 19. januar 2011

Innstikkslås

Med innstikkslåsen, som også kalles detektivlås, kan du plombere innerdører som har vanlig nøkkelhull, slik at standardnøkler ikke kan låse opp døren. Innstikkslås fra TrioVing passer til låskasse TV201 TV201 TV20og TVD22.

Innstikkslåser for gamle og nye innerdører. På lager (1-arbeidsdager leveringstid til butikk). Har sett meg lei på en alt for nysgjerrig huseier.


Noen som vet hvor jeg kan få tak i en innstikkslås til en Ving 0låskasse? Innstikkslås til AL-KO AKS13inkl. Se vår webshop for flere produkter: . Leverandørbeskrivelse: Plasseres i selve nøkkelhullet.

Instikkslås i to deler av messing og plast. Instikkslåsen er best egnet for små kasser, skrin og etuier av . Låser håndtaket slik at hengeren eller campingvogna blir vanskelig å stjele. Tilgjengelighet: Kun tilgjengelig i lokale butikker. Denne varen er kun tilgjengelig for kjøp i våre lokale butikker.


Andre produkter fra Caravan Supply. Ryggekamera Waeco PerfectView RVS5fargekamera sølv kr 995. Vi selger Innstikkslås for tilhenger og campingvogn.


Handle online hos Campingtilbehør4u. Med innstikkslåsen, som også kalles detektivlås, kan du plombere innerdører som har vanlig nøkkelhull, slik at standardnøkler ikke kan låse . En innstikkslås er en meget sterk lockset hvis installasjonen krever at det bli dypt satt inn i skogen av en dørkarm. Det er hovedsakelig en funksjon av high-end .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...