Pisk eggene og bland i crème fraiche. Quiche Lorraine bør være bare paideig, fløte, egg og bacon. Oppskrift fra Rachel Khoos kokebok Et lite kjøkken i Paris. I mellomtiden visper du egg og eggeplommer lett sammen i en bolle, tilsetter crème fraîche, krydrer . Ekte quiche Lorraine, som er en porøs, smakfull mørdeigsbunn eller.
Lorraine, uten ost, bare med bacon, og himmelske mengder av creme fraiche,. Oppskrifter fra Lise Finckenhagen .
Man klusser ikke for mye med Quiche Lorraine, den erke-franske paien som mange. Jeg har redusert litt mengden bacon, mot å inkludere løk i oppskriften. Bland sammen creme fraiche, kremfløte og sammenpiskede egg. Oppskrift på Quiche Lorraine med ost og bacon.
En klassisk Quiche Lorraine er en pai med løk og bacon. Quiche lorraine er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt med bacon, purre, ost og egg er den i all sin enkelhet full av smak. Quiche Lorraine er en typisk fransk pai med bacon, egg og ost. Dette er den orginale oppskriften fra Lorraine-distriktet.
Quiche Lorraine er en fransk pai der en varierer fyll etter smak og behag. Pisk creme fraiche sammen med halvparten av matfløten i en gryte.