tirsdag 1. februar 2011

Kontorskap med lås

Moderne kontorskap i forskjellige høyder som passer til de fleste miljøer. Kan leveres med ekstra hyller og bokstøtter - klikk Til . Skap Flexus med skyvedører 925x1200x415.

Kontorskap i laminat med skyvbare dører. Stabilt kontorskap i vår serie Quantum. Kraftige mm hyller som tåler høy belastning. Baksiden er laminert, noe som gjør at bokhyllen kan plasseres .

Med dette klassiske og prisgunstige kontorskapet får du mye oppbevaringsplass der du trenger det. Det har fem hyller for effektiv oppbevaring av f. Vi har et stort utvalg kontorskap for et stilig og praktisk kontor. Velg type skap etter ditt behov, enten det er et låsbart stålskap eller et. Bisley kontorskap har økonomiske og fleksible løsninger for dagens arkiv- og oppbevaringsbehov.


Kontorskapet leveres med slagdører eller horisontale . NANUS STÅL KONTORSKAP med dører og lås. SKAPET LEVERES UMONTERT, MEGET ENKEL MONTASJE. Et moderne kontorskap i forskjellige høyder som passer til de fleste miljøer.

Mål: 4-Hyller: H:1B:9D:cm (kg) 2-Hyller: H:1B:9D:c. Utenpåliggende lås for skuffer og skap. Lås for sentrallåsing av skuffer- og arkivskap. Låsbare håndtak for skap- og garsjedører.


Dette gir installatøren mulighet til å rehabillitere gamle tavler og skap som både har fått skader på låser eller nøkler - eller at nøkler er mistet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...