torsdag 24. februar 2011

Leie container østfold

Bestill tømming og henting av farlig avfall, leie av container, henting av bilvrak og rensing av tanker, rør og avløp. Vi henter i Oslo, Follo, Romerike og Østfold . Har en hel del søppel jeg skulle kvitta meg me er det noen som vet om noen firmaer i østfold som leverer og henter containere?

Ragn-Sells avdeling Sarpsborg kan hjelpe deg med det meste når det gjelder leie av container og annen avfallshåndtering, samt bilgjenvinning (vraking av bil). Vi har containere og beholdere i alle størrelser. Vi har produkter til både salg og utleie.


Vi selger og leier ut lagercontainere til bedrifter og privatpersoner i Moss og omegn.

Vi leverer containere til hele Østfold og Follo fra dette containerdepotet. Vi har maskinpark og samarbeidspartnere til å løse de fleste oppdrag. Spørsmål om kapasitet, eller annet? Maskinentreprenør,Transport,Utleie Trenger et eller annet å kaste en gammel låve i. Jeg trenger en eller to containere blir satt ut . Leie Container Pris - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Leie Av Container - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...