torsdag 24. februar 2011

Pai med purre og skinke

Paifyll: g brokkoli; stk egg; 21⁄dl melk; 1⁄ts salt; 1⁄ts pepper; g strimlet kokt skinke; båt finhakket hvitløk; 1⁄stk purre i strimler; 11⁄dl revet hvitost . Denne paien er utrolig lettlagd og smaker godt både til lunsj og middag. Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn halvgrov .

Denne har mye god smak av bacon og purre. Og ikke la deg skremme av paibunnen, mener Lise Finckenhagen . Legg løk, purre og skinke i paibunnen og hell osteblandingen over. Pai er en enkel og god rett som kan serveres til lunsj, middag eller som kveldskos til klubb, bursdag eller når du er sulten på noe godt.

Jeg synes skinke gir en veldig god smak til paien. Pai frister allti og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Her viser vi deg hvordan du kan lage pai med skinke og purre. I denne paien bruker du ferdig paibunn fra butikken og bretter . Spiser massevis av pai, og elsker hver eneste utgave. Kunsten med quiche og pai er å lage en god bunn og med . Oppskrift på Pai med purre og sjampinjong.


Dersom du ønsker litt kjøtt i paien men allikevel ønsker en sunnere variant, kan du blande i litt kokt skinke.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...