mandag 28. februar 2011

Tette skruehull i fliser

Har hvite baderomsfliser og etter litt endring av baderomsløsning sitter jeg nå med flere skruhull midt i flisene som jeg må tette. Kan vi bare tette de gamle skruehullene med silikon? For øvrig er jo fugene mellom flisene aldri vanntette, og slipper gjennom vann hver .

Det er enklere - og kan spare deg for mye problemer. Jeg trenger å tette en del skruehull i flisene på badet. Det er en smal sak å fylle hullene med silikon, men det blir ikke videre pent.


Skruehull, fester og rør som går inn i vegger og gulv - alt skal være vanntett.

Husk å tette hull dersom du tar bort f. Oppdager du at det er hull i fugene eller at de smuldrer opp? Husk på at fuger i seg selv ikke er tette og det vil alltid være fukt og. Dersom det er sprekker i flis og sprekker i fugene er det derimot et helt annet problem. Der den gamle innredningen var, er det nå mange hull. Hvis du har liggende fliser til overs, kan det være mulig å bytte ut.


Hullene i flisene klarer du ikke å tette og det skal mye til at det du nå. Det er flere farer knyttet til det å borre i flis. Man kan risikere å punktere membransiktet eller å skade eventuelle varmekabler.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...