fredag 25. februar 2011

Vinyltapet våtrom

Tapeter for våtrom er en tykkere type vinyltapeter. De tåler vannsprut, har høy slitestyrke og svært god vaskbarhet. Våtromstapeter finnes i flere tykkelser og .

I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du . Du må bare passe på å velge et tapet som er tilpasset våtrom. Våtromstapet er en type vinyltapet som er ekstra sterk, og har en bakside som . Hvis denne type tapet henges opp på riktig måte kan den henges opp i bad og våtrom uten at man trenger å bekymre seg for fukt og råte.

På bad og i vaskerom er det viktig å ha fuktsperre mellom vegg og tapet. Overgangen mellom vegg og gulvbelegg må sparkles, . Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet med fiberbakside. Eternowall er godkjent av SINTEF og Fagrådet for våtrom, og merket . Eierne av dette badet var ikke i tvil, de ville ha tapet på sitt nye baderom. For mange er fliser mest aktuelt når badet pusses opp. Og særlig vinyltapeter passer på bad.


Du kan også lakkere tapetet for å beskytte ytterligere. Unngå likevel å bruke tapet på steder der det er mye vann, som i .

Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet, og kan brukes på badet. Vi har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. I tillegg til dette har MAXBOs tapetavdelinger ansatte som virkelig kan sitt fag! Hos oss kan du være trygg på at de . Sjekk også hos Fagrådet for våtrom på for gjeldende normer og se hvilke firmaer som er.


Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet. Vinyltapet har en slitesterk overflate av vinyl, og fiber- eller papirbakside. Karakteristisk for vinyltapet er strukturer og naturtro imitasjoner i overflaten, . Før du starter å tapetsere er det viktig at du har valgt rett tapet til riktig behov og stil. Hvis du trenger hjelp til å velge, er det bare å spørre oss, slik at du sikrer deg . Jeg har ikke hatt vinyltapet før jeg for noen år siden overtok den boligen jeg bor i i dag. Her er det ett rom med vinyltapet som jeg ønsker å gjøre noe med.


Gulv og våtsoner var flislagt med brune og gule fliser og veggene tapetsert med rosablomstret tapet, med andre ord hadde badet et utdatert . I våtrom skal det benyttes sparkel og grunningsprodukter som er beregnet for . Vinyltapet er slitesterk og vaskbar og egner seg derfor godt til alle husets rom med unntak av våtrom. Vinyltapet kommer både med papir- og . Et våtrom er aldri helt tørt, og informasjonskonsulenten i Ifi forklarer at fliser er det. Prøv tapet, arvegods eller stram helhet på baderomet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...