onsdag 30. mars 2011

Avfukter biltema

Senker luftfuktigheten for et mer behagelig inneklima. Kan også brukes ved tørking av klesvask. Greit bærehåndtak, men avfukteren mangler hjul.

Enkel tømming av vannbeholderen, men du kan ikke koble til drenering. Hvordan fjerne svertesopp fra loft? BufretVennligst prøv det samme søket på nytt.


Modus for kontinuerlig avfukting; h timer.

Har tenkt å handle meg en rimelig avfukter. Hadde tenkt å handle hos CO, men den nye de tar inn fungerer vistnok ikke under grader, etter . En luftavfukter trekker fuktighet ut av luften, og kan være en løsning for å få bukt med fuktig luft. Ifølge den svenske Energimyndigheten kan en . Biltema har en relativt billig avfukter. Vil den kunne fungere ok selv om temperaturen er like over null?


Den påstås å fungere ned til 5°C, men . Jula og Biltema har rimeligere avfuktere uten oppgitt driftstemperatur så jeg undrer litt. En perfekt all round avfukter som effektivt avfukter kjelleren samtidig som den tørker klesvasken.

God avfuktningskapasitet helt ned til +5°C. Litt sent svar kanskje, men den avfukteren på biltema er av den billigere typen, og er en kondensavfukter. Det betyr at den fungerer bra på ett .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...