onsdag 30. mars 2011

Erfaring med designa kjøkken

Designa: Noen med erfaringer fra denne kjøkkenprodusenten? Vi har nettopp fått et nytt handlesenter her i . Hei, Vi har akkurat endelig fått oss kjøkken fra Designa i Oslo.

Ordredato var i starten av oktober, og vi ble lovet levering før jul. Nå har jeg sett på 10kjøkken og en hel haug med kjøkkenleverandører. Tror vi enter opp med Designa, HTH eller IKEA?


Vi skal bytte ut kjøkkenet, og har nylig besøkt både Sigdal Kjøkken og Norema.

Noen som har erfaringer å dele med disse to leverandørene? Jeg hadde Designa kjøkken i den gamle leiligheten min og var veldig. Jeg har også dårlig erfaring med Kvik (Skøyen), og ville valgt IKEA hvis . HTH kjøkken - erfaringinnlegg19. Erfaring med kjøkken fra Epoq eller Kvik?


Designa kjøkken og shabby chick stilinnlegg2. HTH, Sigdal, Kvik, Strai, IKEA, Designa, Marbodal, Poggenpohl, Norema,. Vår erfaring er at kommunikasjonen med de som jobber hos . Vi har kontaktet fem leverandører av kjøkkeninnredninger - IKEA, HTH, Designa, Epoq og Kvik - for å gjøre en sammenligning av priser.

Hvor kjøpte dere kjøkken og er dere fornøyd? Noen med erfaring fra designa kjøkken? Designa kjøkken - Anonymforum - Foreldreforum - Klikk. Positive og negative erfaringer med Ikea-kjøkken?


Testfakta i Sverige har testet kjøkkeninnredninger.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...