tirsdag 29. mars 2011

Lokk til jacuzzi

Ikke sammenlikn disse lokkene med Kina lokk ! Isolert lokk til utendørs boblebad. I billige lokk kan det ha blitt benyttet resirkulert isopor.

Leveres i flere tykkelser og etter mål. Thermolokk til massasjebad i størrelsen 2x 2cm og i fargen grå. Lokket er 10cm tykt og heller ned til 7cm.


Toppen av alt er at vi tilbyr et oppgradert lokk i tilleggsutstyr som er ulikt noe annet i industrien.

Toka Salg AS gir kjøperen års garanti på spalokk mot fabrikasjonfeil og materialfeil. Spabadlokk som passer til Jacuzzi Spa. Finner du ikke lokket som passer her, så gå videre til ALLE SPALOKK eller still spørsmål om ditt spalokk via vårt . Vi kan ikke si dette med sikkerhet, men vet at vi er . Med lokkløfter trenger du bare å bruke en hånd for å få løftet lokket av badet ditt.


Hydraulisk lokkløfter vil løfte lokket slik at det blir stående rett opp fra bakre . Reparere lokk til jacuzzi - posted in Hus, hage og oppussing: Vi har en jacuzzi hvor lokket har begynt å revne i bretten på midten.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...