torsdag 28. april 2011

Antikkgrå

Antikkgrå er kanskje en av de aller beste gråfargene vi har! En gråtone med en ørliten dråpe gult i seg som gjør fargen lunere. Det gjør at fargen ikke blir seende .

En vakker, mørkere gråtone som står i perfekt fargeharmoni med andre gråtoner som 10Tidløs, 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 10Grå Harmoni, 1877 . En nyanse mørkere enn 13Lys Antikkgrå. Grå Harmoni – en grå mellomtone med hint av gult i. I øverste etasje er veggene malt med LADY 13Lys Antikkgrå.

Her er det naturlig lys fra alle sider samt lys fra takvinduene. Tidløs, 19Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 13Lys Antikkgrå, 10Grå Harmoni, 18Valmuefrø, 14Grå Skifer. Anbefalt farge til listverk og detaljer: . Alle veggflater, himling og taklister malt med LADY Balance, farge: Jotun 19Antikkgrå (NCS S2502-Y); Vinduer og altandør med lister og . Antikkgrå er en av fargene fra Simplicity temaet, og den går også rett inn blandt mine. Ikke for varm og ikke for kal men en fin . Saga kjøkken: Har dere en fargekode for antikk grå (møbler)?


Svar fra Hyttetorget Hei takk for henvendelsen. Har dessverre ingen fargekode på dette produktet .

SE VÅR BLOGG: LYSESTAKE- ANTIKK GRÅ. Da vi designet disse møblene, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til . Nydelig smokkesnor med barnets navn brodert. Husk å skrive om du ønsker med eller uten blonde. Noen som vet hvorfor jeg ikke finner denne på fargekartet mitt? Er det noen som har den på veggen og kan si om dere . Gass skap i aldringsmalt antikk utførelse.


Topp-plate i kontrastfarge antikk furu. En vakker lykt i antikk hvit med masse patina (den minste lykten til venstre på bildet).

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...