onsdag 27. april 2011

Evermite eller porselen

Saga Evermite har en blank og holdbar overflate. Servanten Saga Evermite har ifølge markedssjef Linn Grønningen i Linn Bad AS et nytt design som vil bli et alternativ til den eksisterende. Marmor er jo ekte vare, mens porselen er støpt.

Mener det er enklere renhold med porselen, da det har en glattere flate. Saga porselen kan leveres i cm, cm, 1cm og 1cm med enkel kulp, i 120. Kraftige hengsler; Ferdigmontert; Belysning og strømuttak; Servant i porselen; Støpemarmor med evermite; Overἀaten.


Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel.

Servant og toalett: Hvitt porselen er holdbart og lettstelt. La deg inspirere før du bygger bad eller renoverer badet eller få tips om styling. Servantene våre er av porselen, Evermite eller emaljert stål, og tremøblene er . Servant av metall, blanke eller emaljerte, krever mer rengjøring for at ikke såperester .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...