mandag 30. mai 2011

Ido toalett rinner

Min toalett läcker lite troligtvis från silikonsträngen vid golvet, blir en liten pöl på golvet (samma ställe) iblan kan man fixa detta på något enkelt . Om det rinner vatten ur cisternen även när du inte spolar, så är det lätt att täta läckan. Läs här hur du själv klarar jobbet och får en ny toalett för .

Vi har en gammal IFÖ-toalettstol som börjat läcka nere vid golvet, inte mycket men. Toalett som läcker iblandinnlegg7. WC-stol läcker ut på golvetinnlegg18.


Min toalett stol har när man spolar så rinner det vatten från den nere vid golvet, Finns illustrerad på bilden som bifogas.

Läckande toalettstol i bostadrätt16. BufretLignendeOversett denne siden31. Om toaletten är fortfarande läcker, gå till avsnitt 2. Spola toaletten för att avlägsna vatten inne i tanken. I den här filmen ser du vad du gör om en Gustavsberg toalett av model ST eller DT står och rinner. Det vanligaste är att toalettstolen står på golvet och att avloppet går ut genom.


Vad gör man om toaletten och wc-spolningen krånglar? Ett läckage av detta slag kan dra cirka 1liter vatten om dygnet. Hur du reparerar en IDO toalett som står och rinner steg för steg.

Som rubriken: muggen står och rinner, hur fan styr man upp det? Märket är IDO och den är säkert ett par år gammal. Med några års mellanrum börjar min toalett att rinna. Om ni ser att det rinner litet vatten hela tiden, längst bak i toaletten, och vill.


Men hur göra med en modern toalett (märke Ido) som inte har något avtagbart lock? Kan jag handla direkt av IDO som slutkonsument? Hur hittar jag reservdelar till min IDO-produkt?


Det är ingen katastrof om vattenklosetten ”står och rinner”, men det kan vara irriterande och kostar dessutom en hel del. Ett läckage av detta slag kan dra cirka . Hallå har haft problem med en rinnande toalett ett lite längre tag och nu har jag tröttnat då det börjat rinna lite extra mycket. Problem med spolknapp IFÖ Sign vägghängd toainnlegg18.


LEVA FRI - Resan till enkelhet: Fixa rinnande och spolande toalett. BufretLignendeOversett denne siden11. Fixa rinnande och spolande toalett (DIY).


Efter rengöring av packning så blev det tät och det slutade att rinna.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...