mandag 27. juni 2011

Fall avløpsledning

Har pigget opp gulvet i kjelleren og skap legge nye avløpsrør til dusjsluk, toalett og vask. Spørsmålet er hvor mye fall må jeg legge på rørene ? Det er flere forhold enn lav skjærs- penning som kan gi problemer for selvrensingen i avløpsledninger: Ujevnt fall og svanker på ledningen. Denne oppdaterte anvisningen er et praktisk verktøy for å bestemme rørdiameter og fall ved dimensjonering av avløpsrør. Produktområdene dekker vann og avløp, overvann og drenering, gassledninger, innomhus avløpssystem, elektro-installasjon og kabelbeskyttelse.


Oppstikk til avløpsledning som skal føres opp gjennom en eller flere etasjer . Standard abonnementsvilkår for vann og avløp består av administrative og. For ikke-ventilert bunnledning er minste tillatte dimensjon DN og minste fall . Minimum høydeforskjellmellom topp tilknytningspunktpåoff. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Høydeforskjell i cAvstand i meter: , og.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...