torsdag 30. juni 2011

Trademax levering

Det eneste som er og bemerke er at de kunne sendt en medling til tidligere på dagen før levering og ike sendt på kvelden. Hos Trademax finner du alt til hjemmet! Vi har ett stort utvalg av sofaer, senger utemøbler.

Møblene ble billigere MED levering på døra enn å styre med å hente selv. Steffen Vien gjorde storinnkjøp i nettbutikken Trademax. Han betalte for nesten to måneder siden, men nettbutikken har ikke klart å levere alle . Snublet over Trademax i går og fant utrolig mye fint som jeg kunne tenke meg.

Mtp bestilling, levering, kvalitet og kundeservice? Det finnes også 65produkter, 16produkter der Trademax er billigst,. Gyldige Trademax rabattkoder og tilbud i april 2017. Hos Trademax får du rask levering og du har dagers åpent kjøp. Det var rask levering også, tok vel uke maks.


Velkommen til Trademax Norges offisielle Facebook-side. Vi kan levere til alle kunder uansett hvor du bor i landet og til laveste pris.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...