tirsdag 26. juli 2011

Astrologi historie

Bakgrunn:Astrologi er basert på forestillingen om at våre liv på jorden styres av bevegelser på himmelvelvingen. Gå til Astrologiens historie - De første astrologiske opptegnelser stammer fra Mesopotamia – landet mellom Eufrat og Tigris. Av grunnleggende betydning for den kinesiske astrologien er den sykliske tidsregningen og forestillingen om at historien gjentar seg i .

Astrologi er læren om sammenhengen mellom livet på jorden og himmellegemenes bevegelser. Astrologien spredte seg mot vest til Egypt og Hellas samt mot øst til India og resten av Asia. Grekerne i Egypt trodde at solen kretset rundt . Astrologiens historie Vi kjenner ingen eldre vitenskap enn astrologien.

Dens opprinnelse taper seg i forhistoriske tider og sivilisasjoner. De tidligste sikre vidnesbyrd om astrologi findes i babyloniske kileskrifttekster fra ca. Der er ikke tale om astrologi i egentlig . Astrologien har fulgt menneskene fra de første kulturer begyndte at følge.


De ulige kulturer på jorden har alle haft sin egen astrologi. Astrologiens historie går helt tilbage til Babylons tid. Læs dit dagshoroskop, ugehoroskop og årshoroskop på Kvindetid.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...