torsdag 28. juli 2011

Buns burger bar

Monterey Jack, salat, tomat, løk, pickles og Bun´s. Bun's Burger Bar åpnet i 201 og ble raskt kjent for noen av Oslos beste burgere. Bun's Burger Bar åpnet i 201 og ble raskt kjent for noen.

Bun's Burger Bar er et fint tilskudd til Oslos stadig voksende burgertilbud. Vi hadde lyst på burger og etter flere valg endte vi på Buns Burger Bar som er ny restaurant på Sørenga i Oslo, like bortenfor Operaen og Barcode. Bun's Burger Bar Ble møtt av hyggelig personell med en gang.

Sørenga for å smake på burgeren på Bun´s Burger. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bun`s Burgerbar har som mål å servere byens beste hamburgere. Burgerne lages fra grunnen med de beste tilgjengelige råvarer, og de tilbyr . Det tar fem minutter fra Operaen og den friske luften gjør deg godt.


Der ser du Bun`s Burgerbar og da ordner alt seg. Det er noen måneder siden Buns Burger Bar åpnet på Sørenga. Været har vært så som så i hovedstaden i sommer, men nå helt på tampen av .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...