onsdag 27. juli 2011

Justere snap in hengsler

Hei noen som har erfaring, ideer om hvordan justere hengsel av typen snap-in. Produsent er swedoor om det er relevant. Innerdører har også justerbare hengsler, hengslebrikker og .

For å tilpasse døren perfekt til karmen kan det være nødvendig å justere på hengslene. Det er en ganske enkel sak å justere døren på . Hengsler: Våre innerdører leveres med snap-in hengsler. Hengsler dørblad: ”Snap In” plastbrikke.


Dersom døren din har snap-in hengsle, riktige mål på dørblad og. Samtlige hengsler på døren skal justeres samtidig. De fleste innerdører leveres med snap-in hengsel type Grorud 2465.


I så fall har du såkalte snap-in hengsler, hevder enkelte dørprodusenter. Men, det er slett ikke en sannhet uten unntak. Vedlikeholdes ved å male over, om nødvendig sparkles sprekker og slipes før maling. Dørene leveres med justerbare snap-in hengsler. Swedoor hengsel til dørkarm hvit stk.


Hvitt snap-in hengsel som kan justeres i høyden (-til +mm).

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...