onsdag 27. juli 2011

Sette inn innsats i gammel peis

Har du en gammel gruepeis og ønsker bedre varmeavgivelse og økt sikkerhet under og etter fyring? En åpen grue som ikke er i bruk kan . En løsning for å unngå dette kan være å installere en peiskassett inn i den gamle.

Peisinnsatsene gir god varme, og de store glassflatene gir godt innsyn til bålet. Løsningen fra Dovre gjør det mulig å oppgradere den gamle peisen med en ny innsats. Rentbrennende innsats i gammel peis.


Disse ble gjerne murt inn i store, dekorative omramminger. Begynn med underlaget, tenk nye muligheter og sett prikken over i-en med de små detaljene. Vi gir deg her inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Scan 10i sort lakk og ståldør er en moderne og røff peisinnsats som. Se hvor fint det ble da familien i Fredrikstad byttet ut en gammel Jøtulpeis med en ny og effektiv innsats;.


Installasjon av en kassett inn i en åpen peis er vanligvis en rask og enkel . Men river du nåværende peis står du fritt til å velge innsats og lettbygde peisomramminger som byggesett. Vil du bevare peisen men sette inn . Er det mulighet for å montere en peisinnsats i en gammel. Skal gå fint å sette inn en innstas her, litt avhengig av tilgjengelig plass bare.

Peisinnsatsens indre og ytre mål er er blant de rammebetingelsene man må ta. Smart og moderne peisinnsats som er beregnet for å sette inn i åpne peiser. Og jeg skulle gjerne montert glassdører på peisen slik at det blir bedre å fyre.


Det er ikke aktuelt å sette inn en peisinnsats fordi det er en . I denne videoen viser vi hvordan man enkelt kan bygge om en åpen peis til en moderne og effektiv.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...