fredag 29. juli 2011

Sofa trender 2016

Her er interiørtrendene vi har størst troen på i året som kommer - 2016. I stuen innreder vi med voluminøse sofaer, runde småbor . Det snakkes og skrives mye om nye trender, men det tar år fra nye tendenser oppstår, til trenden når de.

Tarzan foretrekker sofaen fremfor den hvite Ikea-stolen. Farge og -interiør trender vår 2016. Hvilke farger skal vi male med i år.


Her får du god informasjon om årets trender.

Vi har plukket ut tre ting som vi tror kommer til å bli en del av trenden i 2016. Så langt ser det ut til at 20blir et spennende år – vi har sett tendensen i 201 men som nå vil komme. Moment lounge sofa og stol fra Cane-Line . Stoler, sofa og puter kledd i dette herlige og myke tekstilet. En frittstående stol i tilknytning til en sofagruppe er en av årets trender. Dette er farger på elementer som sofa - puter - tekstiler også videre.


Det er en dårlig idé å kjøpe bolig i 2016. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Trender, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...