tirsdag 30. august 2011

Skap under seng

Er plassen trang, er denne senga perfekt. Den har nemlig innebygde uttrekkshyller der det er god plass til både sengetøy og den daglige garderoben. Mangler du ekstra oppbevaringsplass?

Der kan du få plass til mye mer enn støv og hybelkaniner. I tillegg har barna fått skap under til barnehagesekkene, og litt klær. Sengen på gutterommet her hjemme er satt sammen av to Metod-skap . Vi elsker METOD-skapene, siden du kan bygge nesten hva som helst med.

Under plassutfordringen del laget vi denne store senga med . IKEA tilbyr mange fikse løsninger når du skal møblere hjemmet. Men de hadde nok ikke tenkt på denne løsningen selv! For å utnytte plassen i rommet, og få lagring tenkte jeg å plassere skap under sengen. Ideen er som følger: Kjøpe inn skap ca cm høye, . Mener å ha sett et sted at man, for å spare plass, løftet en rammemadrass litt opp fra gulvet ved å ha kommoder eller skap under.


Nå trenger jeg ideer til innebygd seng, og jeg finner ikke tråden. Plassmangel gjør at vi må tenke kreativt. Vi trenger ekstra oppbevaringsplass til sånt som ikke brukes så ofte.

Seng med skuffer under, tilpasset rommet for full utnyttelse av rommet. Skal innrede en liten leilighet og lurer på om noen har bygget en seng med garderobeskap under før? Finnes det ferdige løsninger for dette, . Jeg har lyst til å skaffe meg en 1x 2seng i hjørnet av stua og tenkte å skaffe meg en seng med mye lagringsplass under. Barneseng fra fagmøbler med skap og oppbevaring under seng. Skap en spennende vegg med et stilig tapet og en diskré bokhylle til liggende bøker.


Fest hyllene høyt nok til at du kan ha oppbevaring under. Skapene er forankret med lekter under og ekstra vinkeljern innvendig for sitte-vennlig styrke. Seng med skjult garderobe, bokhyller og skuffer. Er du av den handy typen, kan du enkelt bygge din egen seng av kjøkkenskap fra Ikea. Du får masse oppbevaringsplass under og på siden av . Det finnes endel senger med oppbevaringsplass på markedet, men.


I fotoalbumet under kan du se hvordan han gikk frem, trinn for trinn:. Slik bor du smartere på liten plass magasinet dagbladet. Compact living skapseng, madrass, sovesofa, møbler, senger.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...