torsdag 29. september 2011

Ado arena parkering

AdO arena er i det samme bygget som Amalie Skram videregående skole. Du kan ta bilder i arenaen, så lenge du har spurt en badevert først, og så lenge alle personene som er med på bildet syns det er greit. AdO arena (Alexander Dale Oen Arena) er Norges hovedanlegg for svømming og stup.

Det blir for dyrt å svømme i ADO Arena. Jeg har i hvertfall ikke råd til å gå å svømme med disse prisene, pluss bompenger og parkering. Byggingen av skolen begynte i 200 og skolen ligger i samme bygg som Bergens nye svømmehall, AdO Arena. Skoledelen driftes og eies av Fylkeskommunen, .

AdO Arena, Bergen: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for AdO Arena i Bergen, Norge på TripAdvisor. AdO arena er Norges hovedanlegg for svømming og stup. Olympisk basseng, stort stupetårn med 10m, to varmebasseng, varmekulp og to store sklier. MINDRE SVØMMING: Prisene i ADO Arena er for høye, mener Anita Hopland (fra v.) og Annika McKibbin.


Logo Ado Arena Alexander Dale Oen arena. I år kan vi ikke bruke AdO Arena da det er stupe konkuranse når Bergen Cup.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...