onsdag 28. september 2011

Statped nettbutikk

Her finner du alt Statped omsetter til forskjellige målgrupper, både det som er gratis, og det som koster noe. Statped tilbyr individbaserte og systembaserte tjenester innenfor seks fagområder:. Statped er opplæringssektorens spesialpedagogiske tjeneste for kommuner og fylkeskommuner.

NettbutikkBufretLignendeTegnBrumbestår av interaktive program og spill for førskolebarn med video, ly tegninger og animasjoner. Programmet distribueres på en DVD-ROM, og du . Vil du ha TegnStart levert på en CD-ROM disk, må du bestille den i Statped sin nettbutikk, da koster den 2kr. Dette innlegget ble skrevet i Ukategorisert, 12.

Ved kjøp i denne nettbutikken, vil du kun motta det informasjonsgrunnlaget som foreligger på bestilte foretak. Eksempler på manglende informasjon kan for . Han er nå seniorrådgiver i Statped og har gjennom en årrekke arbeidet med kartlegging og veiledning når det gjelder . Det er i alt 1ulike aktiviteter knyttet til dyrelyder, musikkinstrumenter, farger, antonymer m. Statped sørøst har valgt ut lydene. Materiellet forhandles av Statped sørøst (Bredtvet kompetansesenter) og av. CD-er med oppgaver, ble publisert i 201 og selges annet sted i vår nettbutikk.


Statped står for Statlig pedagogisk støttesystem. Statped skal primært bistå kommuner og fylkeskommuner på.

Pedagogisk Psykologisk Tjeneste i kommunene, barnehabiliteringstjenesten i fylkene, og Statped. Hefter og DVD kan bestilles fra nettbutikken her. Statped tilbyr kurs i tegnspråk for ansatte i barnehage og skole som arbeider med barn og unge som har nedsatt hørsel. Kan bestilles i Statpeds nettbutikk. Det er ledig vikariat som sekretær i Statped midt.


Betjening av nettbutikk; Resepsjonsarbeid; Kursadministrasjon; Administrativ støtte til andre avdelinger ved . TegnStart-serien - Gå til nettbutikk. Eksamensoppgavene produseres av Statped for Udanningsdirektoratet. Hun jobber som seniorrådgiver i Statped.


Tangen har lang erfaring fra det spesialpedagogiske feltet, har jobbet mange år i barnehage, PP-tjenesten og Statped.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...