fredag 30. september 2011

Tømmestasjon bobil akershus

Skedsmo og Sørum kommuner: Berger, utenfor næringsbygg (tidl. Oslo Caravan) – også tømming av fast tank. Her finner du et oversiktlig register over tømmestasjoner i Norge.


Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig.

Kommunene er pålagt å etablere minst en . Liste over bobil – tømmeplasser i Norge. Tømmestasjoner for bobil og campingvogn. Opplysningene er samlet av NCC og NAF .

Tømmestasjoner for bobil i Norge og Europa. Her finner du et oversiktlig kart over tømmestasjoner i Norge og Europa. Oversikt over mange tømmeplasser i Norge for bobiler og campingvogner. Tømmestasjoner for bobiler og campingvogner.


Dette er ikke en fullstendig liste, . Bobilparkering ved Sandmoen Bed Breakfast, Heimdal i Sør-Trøndelag Parkering for bobiler – rett ved hotellet. Nå er det mulig å finne tømmeplass i Østre Toten. Tømmestasjonen er etablert midt i Evjua Strandpark i Totenvika. I Norge har vi nå ca 5tømmestasjoner for kjemiske toalett.


MÅ TØMME: Mange bobilturister benytter anledningen til å besøke hoppanlegget Lysgårdsbakken. Her er oversikt over tømmestasjoner for bobiler i Norge. Lagerbrannen i Vestby i Akershus får konsekvenser for innlandet.


Produsert med tanke på god brukervennlighet og for tøffe nordiske forhold. Ta gjerne kontakt for bistand til .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...